رابطه مقام معظم رهبری با آیتالله سیستانی آمریکا را بیچاره کرد
رئیس جامعه مدرسین گفت: رابطه مقام معظم رهبری در جریان عراق و حمایتی که از نفوذ و قدرت آیتالله سیستانی انجام دادند، آمریکا را بیچاره کرد.
به نام خدا
چندی پیش ما در وبلاگ نظر برخی از بزرگان دین رو نسبت به آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران قرار داده بودیم لینک زیر
امروز که نظرات را برسی میکردم به یه مطلب برخوردم
به این مظمون که: اگه راست میگید که ایت الله سیستانی رابطه خوبی با ایران داره چرا تا حالا تویه این 30 سال یه بار به ایران سفر نکرده؟
خب در جواب این دوستمو رفتم و برسی دیگری کردم و خبر هایه جدیدی پیدا کردم که خدمتتون عرضه کردم
رئیس جامعه مدرسین گفت: رابطه مقام معظم رهبری در جریان عراق و حمایتی که از نفوذ و قدرت آیتالله سیستانی انجام دادند، آمریکا را بیچاره کرد.
آیتالله محمد یزدی شامگاه شنبه در گردهمایی ائمه جماعات مساجد استان قم که در جامعه مدرسین حوزه علمیه برگزار شد با تحلیلی از شرایط و وضعیت بیداری اسلامی در کشورهای منطقه اظهار داشت: آمریکا عراق را تصرف کرده بود تا بر جمهوری اسلامی ایران حاکم شود و ایران را زیر سلطه خود قرار دهد.
وی ادامه داد: وضعیت کنونی عراق که دارای حکومت دینی و الهی است و همچنین حضور نافذ شخصیت آیتالله سیستانی در این کشور مسئله سادهای نیست.
آیتالله یزدی گفت: رابطه که آیتالله خامنهای که رهبر عالیقدر جمهوری اسلامی هستند در جریان عراق و حمایتی که از نفوذ و قدرت آیتالله سیستانی انجام دادند، نقش فوقالعادهای داشت و آمریکا در سایه این ارتباط بیچاره شد.
رئیس جامعه مدرسین با اشاره به شکلگیری حکومت اسلامی در عراق گفت: با کمک آیتالله سیستانی و نقشی که جمهوری اسلامی ایفا کرد شیعیان عراق در طول کشمکشهای چندماهه از راه عقلایی به نقطهای رسیدند که امروز عراق یکی از دوستان و حامیان جمهوری اسلامی است و ایران هم حامی عراق است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: آمریکا سرمایهگذاری کلانی انجام داد که در عراق بماند ولی چندی پیش به این کشور اعلام کردند که باید از عراق برود.
آیتالله یزدی به استقرار دموکراسی در عراق در حمایت از اسلام و انقلاب اسلامی اشاره کرد و در مورد تحولات سایر کشورهای اسلامی از جمله مصر گفت: مسئله انقلاب مردم مصر را نباید ساده فرض کرد. در کشور انقلاب بزرگی شده که توفیق فوقالعادهای داشته است و مردم این کشور طاغوت و نوکر چشم و گوش بسته آمریکا را بیرون راندند.
انقلاب مصر نویدبخش است
وی با اشاره به برخی جنایتهای مبارک در مصر گفت: کاروان غذایی و دارویی که از کشورهای مختلف برای کمک رسانی به مردم مظلوم غزه حرکت کرده بود، در مصر متوقف شده بود و مبارک اجازه ورود این کاروان به غزه را نداده بود اما امروز که مبارک سقوط کرد راه غزه باز شد.
رئیس جامعه مدرسین تصریح کرد: اگر روزی برخی از مصریها شیعه را کافر و مشرک میدانستند، امروز الازهر که یکی از موثرترین دانشگاههای مصر است فضای خوبی برای شیعیان ایجاد کرده است.
وی گفت: پس از دستگیری مبارک سلفیها و بعضی از گروههای وهابی میخواستند با تخریب اماکن مقدسه درگیریهای داخلی را تشدید کنند اما علمای مصر وارد عمل شدند.
سید حسن نصرالله شخصیت دوم جهان اسلام
آیتالله یزدی در بخش دیگری از سخنان خود از سید حسن نصرالله به عنوان شخصیت دوم جهان اسلام یاد کرد و اظهار داشت: خوشبختانه این شخصیت توانسته در جهان اسلام کارهای خوبی انجام دهد و خودش را مخلص رهبری میداند.
وی تاکید کرد: اگر روزی سید حسن نصرالله اعلام میکند که اگر اسرائیل با چندین برابر نیروهای خود وارد لبنان شود نیروهای حزبالله با آنها مقابله میکنند، حتما زمینههای آن را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی هر روز با مشکلاتی مواجه بوده و هست، اظهار داشت: نباید توقع داشته باشیم که بدون دشمن و راحت کارمان را انجام دهیم.
رئیس جامعه مدرسین گفت: جمهوری اسلامی و این انقلاب با زحمت شما و امام خمینی(ره) و مردم به این نقطه رسیده است که در سطح دنیا از برتری فوقالعادهای برخوردار است و اسلام را در سراسر دنیا بلندآوازه کرد.
وی ادامه داد: امروز هم این بیداری که در منطقه خاورمیانه به وجود آمد نوعی بیداری اسلامی است.
منبع: مهر
***********************************************
حضرت آیت الله سیستانی بر این نکته هم تاکید داشتند که نسبت به ایران و قضایای کشور ایراداتی دارم، اما نگران آن هستم که با بیان این ایرادات، نظام جمهوری اسلامی تضعیف شود و بنده در این باره من عندالله مسئول میباشم و لذا حتی کلمه ای در راستای تضعیف نظام اسلامی ایران بر زبان نخواهم راند.
آیتالله العظمی سیستانی فرمودند: در خصوص ایران و مسائل آن نزد خداوند مسئولیت دارم لذا کلمهای در تضعیف نظام اسلامی ایران بر زبان نخواهم راند. ایران یگانه مملکتِ دارای حکومت اسلامی است و باید در راستای تقویت این نظام تلاش کنیم.
مرکز خبر حوزه به نقل از آیت الله مرتضی اشرفی شاهرودی نوشت: در ایام فروردین امسال که مشرف به عتبات عالیات بودم، در نجف اشرف جلسه 45 دقیقه ای خصوصی با آیت الله العظمی سیستانی داشتم که ایشان در این جلسه نگرانی جدی خود را از ناحیه خدشه به استقلال حوزه های علمیه بیان داشتند.
وی افزود: ایشان در این جلسه مطالب فراوانی را مطرح کردند و بنده نیز این نگرانی ها را از طریق برخی اعلام به مقام معظم رهبری و مسئولان و مدیران حوزه ها منتقل نمودم.
اشراف دقیق آیت الله سیستانی به مسایل ایران
این عالم شاهرودی ادامه داد: این مرجع معظم تقلید، در این جلسه گفتند؛ که احاطه و اشراف من به قضایای ایران از شما هم بیشتر است و این خود نشان دهنده اطلاع دقیق شان از مسایل کشورمان به ویژه در حیطه حوزه ها می باشد.
وی اضافه کرد: ایشان بر این نکته هم تاکید داشتند که در شرایط کنونی، شیعه دشمنان فراوانی دارد و با این حال آن ها از قدرت شیعه به شدت در هراس هستند.
آیت الله اشرفی شاهرودی خاطر نشان کرد: معظم له در این دیدار همچنین بیان داشتند؛ ایران یگانه مملکتی است که دارای حکومت اسلامی است و لذا همه باید در راستای تقویت این نظام اسلامی تلاش کنیم.
تاکید آیت الله سیستانی بر تقویت جمهوری اسلامی ایران
وی اظهار داشت: حضرت آیت الله سیستانی بر این نکته هم تاکید داشتند که نسبت به ایران و قضایای کشور ایراداتی دارم، اما نگران آن هستم که با بیان این ایرادات، نظام جمهوری اسلامی تضعیف شود و بنده در این باره من عندالله مسئول میباشم و لذا حتی کلمه ای در راستای تضعیف نظام اسلامی ایران بر زبان نخواهم راند.
این عالم شاهرودی که همزمان سرپرستی مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(ع) برادران و امام صادق (ع) خواهران شاهرود را برعهده دارد، در ادامه با اشاره به اهمیت حوزه علمیه نجف و جایگاه بسیار والای آیت الله العظمی سیستانی در مسایل مهم بین المللی گفت: شیعیان و مسلمانان بسیاری از ممالک دنیا امروز نگاهشان به نجف است و انشاالله خداوند متعال وجود آیت الله العظمی سیستانی را برای اسلام حفظ کند.
وی تصریح کرد: از افتخارات علمای شیعه آن است که همواره مستقل بودهاند، وقتی میبینیم یک مرجع تقلیدی در کمال ساده زیستی است، آن وقت ملک عبدالله عربستان دو بار خواسته تا تلفنی با ایشان صحبت کند که معظم له قبول نکرده اند.
آیت الله اشرفی شاهرودی ابراز داشت: اهمیت وجود ایشان برای اسلام و شیعه بسیار زیاد است به طوری که شخصیت مطرحی همچون رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه اوایل همین امسال به دیدار ایشان در نجف میرود و رایزنی هایی را انجام می دهد.
وی گفت: در حال حاضر دولت های عربی منطقه، میلیاردها دلار پول خرج می کنند تا ارتباط ایران با سوریه را قطع کنند زیرا می دانند در این صورت رابطه ما با لبنان نیز قطع شده و این به سود دشمنان شیعه است.
منبع:
*****************************************************
و در این خبر حساسیت ایشان به ریز ترین مسائل داخل ایران را میبینیم
+++++
اظهار تعجب آیت الله سیستانی از موضوعات دروس خارج قم
معاون پژوهش مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه گفت:بعد از انقلاب اسلامی به مباحث فقه سیاسی اهمیت ویژه داده نشد و حتی قانون اساسی کمتر مورد تامل فقهی قرار گرفت.
حجت الاسلام محمد مهدی کریمینیا، معاون پژوهش مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه قم بیان داشت: حوزههای علمیه بنیان فکری و مبنایی انقلاب اسلامی هستند و انقلاب اسلامی منشعب از حوزه های علمیه است.
وی ادامه داد: حوزه های علمیه با ترویج فرامین بلند اسلام، تودهها را آگاه کردند و انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفت، همچنین استمرار انقلاب هم وابسته به حوزه های علمیه است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه حوزههای علمیه در گذشته بر همه مسائل اشراف داشتند گفت: امروز با توجه به گسترش و استمرار کاروان علم و توسعه جوامع بشری و پیشرفتهای روز به روز، حوزه های علمیه باید مناسب با زمان عمل کنند.
وی گفت: عدهای از افراد شاخص و تحصیل کرده حوزه علمیه قم محضر آیت الله سیستانی در نجف رسیدند و ایشان از درس های حوزه سوال کرده بود که چه درسی در قم تدریس می شود، یکی از اساتید گفته بود کتاب طهارت، صوم؛ آیت الله سیستانی تعجب کرده بود که انقلاب اسلامی شکل گرفته است و در این شرایط باید مصوبه های مجلس اول در حوزه های علمیه بحث و بررسی شود و مسائلی همچون بورس، اورق بانکی و بیمه در درس خارج مورد کنکاش قرار گیرد و مدرسان حوزه علمیه باید این موضوعات را بررسی و آن را به پیش نویس قانون تبدیل کنند تا در مجلس تصویب شود، اما متاسفانه امروز حوزه با مجلس قانون گذاری ارتباط اندکی دارد.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فقه دستور زندگی از بدو تولید تا هنگام مرگ است، ادامه داد: فقه به شیوه زندگی انسان در عرصه فردی و اجتماعی می پردازد و متکفل بیان دستور زندگی برای همه انسانها در تمامی عرصهها است.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از مطالب فقه به مساله سیاست اشاره دارد، گفت: ارتباط زمامداران با مردم، مردم با حاکمان، شکل حکومت به صورت جمهوری و پارلمان، میزان آزادیهای مردم، اندازه مشارکت سیاسی مردم باید در حیطه فقه سیاسی بحث و بررسی شود.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فقه سیاسی به نحوه تعامل دو جانبه حاکمیت با ملت می پردازد، گفت: فقه سیاسی یا حقوق عمومی از مباحث چالشزایی است که کمتر حوزه های علمیه به آن پرداختهاند.
وی با بیان اینکه قانون اساسی به همت فقیهان اسلامی تصویب و بعد اصلاح شد و اخیرا زمزمه اصلاح و بازنگری آن به میان آمده است که این امر هم تنها به فرمان مقام معظم رهبری ممکن است، گفت: بعد از انقلاب اسلامی به مباحث فقه سیاسی اهمیت ویژه داده نشد و حتی قانون اساسی کمتر مورد تامل فقهی قرار گرفت.
این استاد حوزه علمیه قم گفت: مقام معظم رهبری بر مسائل فقهی و حقوقی اشراف دارند و اطلاع دارم که به برخی مدرسان عالی حوزه علمیه، موضوعاتی را در مورد فقه سیاسی پیشنهاد داده اند و این اساتید در حال تدریس هستند.
وی با انتقاد از کارشناسی بریده از حوزه های علمیه در حوزه نظریه پردازی سیاسی، گفت: اینکه عبدالله گل در کشور مصر به مردم مسلمان پیشنهاد حکومت لائیک میدهد، این جز بخاطر نبود روحانیت و نیروهای فکری اسلام شناس و نداشتن ارتباط با جوامع اسلامی نیست.
وی با تاکید براهمیت طرح فقه سیاسی در دروس خارج حوزه های علمیه، گفت: متاسفانه سیاست گذاری های کلی در ارتباط با نحوه تدریس و موضوعات تدریس شکل نمیگیرد که این وظیفه مسؤولان حوزه علمیه است تا در مورد موضوعات مهم سیاست گذاری کنند و موضوعات را به صورت خاص معرفی کنند و سر فصلها، موضوعات جدید و منابع را در اختیار اساتید بگذارند و شبهات رایج را ترجمه و در اختیار محققان و استاتید حوزه قرار دهند.
این استاد حوزه علمیه قم با تاکید بر سیاست گذاری کلان در آموزش حوزه های علمیه بیان داشت: باید عناوین مشخص و پرونده های علمی تعریف شود و انتظارات، سوالات، منابع، شبهات به صورت مجموعهای مدون در اختیار اساتید گذاشته شود.
وی با تاکید بر اینکه حوزه های علمیه بنیان فکری و مبنایی انقلاب اسلامی هستند و انقلاب اسلامی منشعب از حوزه های علمیه است، گفت: اگر برنامه یزی و نظارت نباشد اساتید با سلیقه و به صورت سنتی موضوعاتی که ممکن است ارتباطی با مسائل روز نداشته باشد و از نیاز زمان جدا باشد را مطرح کنند اما می توان با سیاست های راهبردی، مسائل نظام اسلامی را به سفره نقد و نظر فقهی کشاند.
این استاد حوزه علمیه قم در پایان بیان داشت: مشوقهای علمی و معنوی و در اختیار گذاشتن منابع مورد نیاز میتواند زمینهساز برگزاری دروس خارج حوزه های علمیه با موضوعات نو باشد.
منبع: رجا
**************************************************
خب رابطه این عکس ها رو با هم خودتون پیدا کنید
مردم حیدرآباد هند، در حمایت از انقلاب مردمی در کشورهای لیبی، بحرین و یمن تظاهرات کردند. تصاویر امام خمینی (ره)، رهبر انقلاب و آیت الله سیستانی در دستان مردم به چشم میخورد: