1سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س)توسط هیئت فاطمیون شهرضا
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان، در این مراسم که سه شنبه 3 خرداد ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل تکیه محله آقا و با سخنرانی حجت الاسلام حسن عرفان برگزار شد، وی پیرامون حضرت زهرا (س) و مقام و جایگاه عالم دینی و بخصوص خصوصیات اخلاقی این عالم وارسته به ایراد سخن پرداخت
این مراسم که با استقبال پرشور مردم شهرضا و به گرامیداشت مقام عالم دینی برپاشده بود ، پس از مولودی خوانی و سخنرانی، نکوداشت این عالم فرزانه همراه با شعرخوانی قسمتی از اشعار حکیم ناصح قمشه ای توسط خودشان برای حاضرین قرائت کردند.
در پایان این برنامه هدیه و لوح سپاسی از طرح امام جمعه ، جامعه روحانیت و هیئت فاطمیون به آیت الله حاج شیخ عبدالرحیم ملکیان اهدا شد.
2سایت سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان، این مراسم باشکوه سه شنبه 3خرداد ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل تکیه محله آقا و با سخنرانی دانشمند فرهیخته حجت الاسلام حسن عرفان پیرامون حضرت زهرا (س) و مقام و جایگاه عالم دینی و بخصوص خصوصیات اخلاقی این عالم وارسته و مولودی خوانی جمعی از مداحان اهل بیت(ع) با حمایت اداره تبلیغات اسلامی شهرضا انجام شد.
در پایان این مراسم پس از شعر خوانی آیت الله حاج شیخ عبدالرحیم ملکیان قسمتی از اشعار خود ، هدیه و لوح سپاسی از طرح امام جمعه ، جامعه روحانیت و هیئت فاطمیون به ایشان اهدا شد.
3خبرنامه سازمان تبلیغات اسلامی
برگزاری نکوداشت حکیم ناصح قمشه ای در شهرضا
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان ، رضویان مسئول هیئت فاطمیون شهرضا در گفتگوئی با کارشناس تبلیغات اسلامی شهرضا ضمن اعلام این خبر افزود: این مراسم نکوداشت سه شنبه 3 خرداد ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در تکیه محله آقا و با سخنرانی حجت الاسلام حسن عرفان از خطیبان و کارشناس مذهبی در صدا و سیما و همچنین مولودی خوانی توسط مداحان اهل بیت (ع) انجام می شود.
رضویان در ادامه افزود : آیت الله عبدالرحیم ملکیان ،متخلّص به « ناصح قمشه ای » به سال 1302 شمسی (1342 قمری ) در شهرضا به دنیا آمد . وی پس از طّی دوره ی شش ساله ی دبستان به تحصیل علوم ومعارف اسلامی ، در حوزه ی علمیّه ی شهرضا پرداخت و پس از چند سال راهی اصفهان شد و در حوزه ی علمیّه ی این شهر، در محضر اساتیدی مانند حاج میرزا علی آقا شیرازی ،صدر کوپایی ،و حاج شیخ عباسعلی حبیب آبادی ، درس خواند. آنگاه عازم شهر مقدّس قم گشت و تعلّم علوم دینی معقول و منقول را در نزد استادانی همچون علّامه ی طباطبایی ،آیت الله بروجردی، حاج شیخ عباسعلی شاهرودی،فکور یزدی و مجاهدی تبریزی پی گرفت. وی در سال 1341 شمسی به شهرضا باز گشت و در آنجا از محضر حاج شیخ محمّد هادی فرزانه ، معروف به حکیم فرزانه که در فلسفه وحکمت اسلامی وبویژه در اطلاع بر مکتب مشّاء از سر آمدان روزگار بود ،بهره ور شد و در همه ی سال های اشتغال به علوم و معارف اسلامی از افادات حکیم الهی قمشه ای نیز بهره می برد.
اکنون استاد ناصح قمشه ای در شهرضا به تدریس علوم دینی اعم از معقول ومنقول و وعظ وارشاد عامه مشغول است.وی با ادبیات فارسی وعلی الخصوص آثار مولوی ، نظامی ،سعدی وحافظ انس والفت دارد.وخود نیز از اوایل جوانی ، در زمینه ی شعر فارسی ، طبع آزمایی می کرده است