احتمالا در سال 71 بود که عدهاى از کارشناسان و محققان جمهورى اسلامى مستقر در مجلس شوراى اسلامى که جزو نمایندگان هم بودند پس از 1400 سال تحقیق و بررسى ناگهان به راز مهمى پیبردند و آن اینکه حضرت فاطمه دختر رسول خدا (ص) فوت ننموده بلکه شهید شده است اینجا بود که آن نمایندگان مجلس (که خداوند از آنان نگذرد) اعلام کردند از این پس در تقویمها بجاى وفات بنویسند شهادت. و این روز را تعطیل اعلام نمودند و به این صورت بزرگترین ضربت را بر وحدت اسلامى وارد نموده و شکافى عمیق ایجاد نمودند.
آقایان شیعه به ما بگویید چرا تا پیش از این در تقویم ایران مىنوشتند رحلت؟!
این پرسش دیگر واقعا شیعه را ضربه فنى کرده است!!! حال اگر یک یا دو تقویم نوشتهاند وفات، آنهم با وجود اینهمه دلیل از اهل سنت و شیعه بر شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، آیا استناد به چنین دلیلهاى ارزش شنیدن دارد؟
در پاسخ به این شبهه، توجه به دو نکته ضرور است:
اولاً: وفات کلمهاى است عام که هم شامل مرگ طبیعى و هم شامل شهادت مىشود؛ زیرا در بسیارى از موارد حتى در کتابهاى معتبر، نسبت به شهادت امام حسین، امیر مؤمنان، جعفر طیار علیهم السلام و همچنین در باره خلیفه دوم و سوم نیز کلمه وفات به کار رفته است.
طبرسى در الإحتجاج مىنویسد:
طرح شبهه:علی که شیر خدا و اسد الله الغالب بود و در قلعه خیبر را با یک دست بلند کرد، چگونه حاضر مىشود ببیند همسرش را در مقابل چشمانش کتک بزنند؛ اما هیچ واکنشى از خود نشان ندهد؟!
نقد و بررسی:
یکى از مهمترین شبهاتى که وهابیها با تحریک احساسات مردم، به منظور انکار قضیه هجوم عمر بن خطاب و کتک زدن فاطمه زهرا سلام الله علیها مطرح مىکنند، این است که چرا امیرمؤمنان علیه السلام از همسرش دفاع نکرد؟ مگر نه این که او اسد الله الغالب و شجاعترین فرد زمان خود بود و...عالمان شیعه در طول تاریخ از این شبهه پاسخهاى گوناگونى دادهاند که به اختصار به چند نکته بسنده مىکنیم.
عکس العمل تند حضرت در برابر عمر بن خطاب:
امیرمؤمنان علیه السلام در مرحله اول و زمانى که آنها قصد تعرض به همسرش را داشتند، از خود واکنش نشان داد و با عمر برخورد کرد، او را بر زمین زد، با مشت به صورت و گردن او کوبید؛ اما از آن جایى که مأمور به صبر بود از ادامه مخاصمه منصرف و طبق فرمان رسول خدا صلى الله علیه وآله صبر پیشه کرد. در حقیقت با این کار مىخواست به آنها بفهماند که اگر مأمور به شکیبائى نبودم و فرمان خدا غیر از این بود، کسى جرأت نمىکرد که این فکر را حتى از مخیلهاش بگذراند؛ اما آن حضرت مثل همیشه تابع فرمانهاى الهى بوده است.
سلیم بن قیس هلالى که از یاران مخلص امیرمؤمنان علیه السلام است، در این باره مىنویسد:وَدَعَا عُمَرُ بِالنَّارِ فَأَضْرَمَهَا فِی الْبَابِ ثُمَّ دَفَعَهُ فَدَخَلَ فَاسْتَقْبَلَتْهُ فَاطِمَةُ علیه السلام وَصَاحَتْ یَا أَبَتَاهْ یَا رَسُولَ اللَّهِ فَرَفَعَ عُمَرُ السَّیْفَ وَهُوَ فِی غِمْدِهِ فَوَجَأَ بِهِ جَنْبَهَا فَصَرَخَتْ یَا أَبَتَاهْ فَرَفَعَ السَّوْطَ فَضَرَبَ بِهِ ذِرَاعَهَا فَنَادَتْ یَا رَسُولَ اللَّهِ لَبِئْسَ مَا خَلَّفَکَ أَبُو بَکْرٍ وَعُمَرُ.فَوَثَبَ عَلِیٌّ (علیه السلام) فَأَخَذَ بِتَلابِیبِهِ ثُمَّ نَتَرَهُ فَصَرَعَهُ وَوَجَأَ أَنْفَهُ وَرَقَبَتَهُ وَهَمَّ بِقَتْلِهِ فَذَکَرَ قَوْلَ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) وَمَا أَوْصَاهُ بِهِ فَقَالَ وَالَّذِی کَرَّمَ مُحَمَّداً بِالنُّبُوَّةِ یَا ابْنَ صُهَاکَ لَوْ لا کِتابٌ مِنَ اللَّهِ سَبَقَ وَعَهْدٌ عَهِدَهُ إِلَیَّ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) لَعَلِمْتَ أَنَّکَ لا تَدْخُلُ بَیْتِی.(1)عمر آتش طلبید و آن را بر در خانه شعلهور ساخت و سپس در را فشار داد و باز کرد و داخل شد! حضرت زهرا علیها السّلام به طرف عمر آمد و فریاد زد: یا ابتاه، یا رسول اللَّه! عمر شمشیر را در حالى که در غلافش بود بلند کرد و بر پهلوى فاطمه زد. آن حضرت ناله کرد: یا ابتاه! عمر تازیانه را بلند کرد و بر بازوى حضرت زد. آن حضرت صدا زد:یا رسول اللَّه، ابوبکر و عمر با بازماندگانت چه بد رفتار مىکنند»!علی علیه السّلام ناگهان از جا برخاست و گریبان عمر را گرفت و او را به شدت کشید و بر زمین زد و بر بینى و گردنش کوبید و خواست او را بکشد؛ ولى به یاد سخن پیامبر صلى الله علیه وآله و وصیتى که به او کرده بود افتاد، فرمود: اى پسر صُهاک! قسم به آنکه محمّد را به پیامبرى مبعوث نمود، اگر مقدرّات الهى و عهدى که پیامبر با من بسته است، نبود، مىدانستى که تو نمىتوانى به خانه من داخل شوى»
همچنین آلوسى مفسر مشهور اهل تسنن به نقل از منابع شیعه این روایت را نقل کرده است:أنه لما یجب على غضب عمر وأضرم النار بباب على وأحرقه ودخل فاستقبلته فاطمة وصاحت یا أبتاه ویا رسول الله فرفع عمر السیف وهو فى غمده فوجأ به جنبها المبارک ورفع السوط فضرب به ضرعها فصاحت یا أبتاه فأخذ على بتلابیب عمر وهزه ووجأ أنفه ورقبته(2)عمر عصبانی شد و درب خانه علی را به آتش کشید و داخل خانه شد، فاطمه سلام الله علیها به طرف عمر آمد و فریاد زد: «یا ابتاه، یا رسول الله»! عمر شمشیرش را که در غلاف بود بلند کرد و به پهلوى فاطمه زد، تازیانه را بلند کرد و بر بازوى فاطمه زد، فریاد زد: « یا ابتاه » (با مشاهده این ماجرا) علی (ع) ناگهان از جا برخاست و گریبان عمر را گرفت و او را به شدت کشید و بر زمین زد و بر بینى و گردنش کوبید.
تسلیم وصیت پیامبر اکرم (ص):
امیرمؤمنان علیه السلام در تمام دوران زندگیاش، مطیع محض فرمانهاى الهى بوده و آنچه او را
یکی از اقوام می گفت: محمد جان تو به اندازه سهمت به جبهه رفته ای! گفت: «مگر اسلام را قسمت کرده اند؟!»
طلبه فاضل محمد ابوطالبی، دو سال حجره نشین مدرسه علمیه امام محمدتقی(ع) بود. پژواک صدای امام و مقتدای خویش را شنید و عازم جبهه های نور شد. این آخرین بار یعنی در سومین اعزامش بود که یار او را به خود فراخواند. در آخرین دیدار به خانواده اش گفت: اگر تا ده روز قبل از عید از جبهه آمدم که هیچ و اگر نیامدم جنازه ام را می آورند! و چنین شد که جنازه اش را آوردند! قلبی مهربان داشت. منیع الطبع و ساده زیست بود و قناعت و بی پیرایگی پیرایه وجودش بود. پدرش می گفت: مدتها از شهادتش بی خبر بودیم تا به همراه نه تن از همرزمانش آنها را به روستا آوردند و در جوار همرزمان شهیدش آرمید.
طلبه بسیجی شهید «محمد ابوطالبی»، سال 1348متولد شد و در 29/12/1366در عملیات والفجر 10(حلبچه) به شهادت رسید.
تجلیل از علما الگو دهی به طلاب جوان است
خبرگزاری پانا: مدیر حوزه های علمیه گفت: گرامیداشت و تجلیل از علما و بزرگان حوزه، علاوه بر این که نوعی احترام گذاشتن به آنها است، الگویی علمی و تربیتی را به طلاب معرفی میکند.
برگزاری چنین آیینهایی، علاوه بر این که نوعی احترام گذاشتن به مقام علمی و معنوی علما و بزرگان است، الگوی علمی و تربیتی را به طلاب معرفی میکند.
وی با بیان این که طلاب برای این که از نظر اخلاقی ساخته شوند، نیاز به الگو دارند، گفت: با گرامیداشت مقام علمی و اخلاقی بزرگان،طلاب با شخصیت آنها آشنا میشوند و الگوی اخلاقی و علمی در زندگی خود پیدا میکنند.
مدیر حوزههای علمیه افزود: زمانی که شرح حال بزرگان حوزه در عرصههای مختلف علمی و اخلاقی تبیین میشود، طلاب میتوانند روش و سیره آنها را در زندگی طلبگی خود جاری سازند.
مدیر حوزههای علمیه افزود: در شرایطی که دشمن به صورت همه جانبه با ایجاد شبههافکنی در عرصههای مختلف اعتقادی و دینی وارد شده بود، این فقیه وارسته با راهاندازی دانشگاه اصول دین در ایران و عراق، گام ارزشمندی در راستای پاسخگویی به این شبهات و حفظ اعتقادات جوانان و مردم برداشتند.
وی با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم(ع) که علما را مرزبانان دینی معرفی نمودهاند، اظهار داشت: همانگونه که مرزداران جغرافیایی، کشور را از ورود دشمن و اجانب حفظ میکنند، علما نیز اعتقادات مردم را از نفوذ شیطان و شیطانصفتان حفظ میکنند.
آیتالله مقتدایی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این روایت، پاداشی که خداوند به مرزبانان دینی میدهد، از مجاهدانی که مرزهای جغرافیایی را حفظ میکنند، به مراتب بیشتر است.
************
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، مرتضی رحمانی فرد در گفتگوئی با خبرنگار ما با اشاره به ضرورت برگزاری آئین تجلیل از علمای دین گفت: واقعیت این است که هنوز کم نیستند کسانی که خصوصیات علمای دین و شخصیتهای برجستهی عالم تشیع و اسلام را نمیدانند و نمیشناسند.بنابراین همه ی ما وظیفه داریم برای اطلاع رسانی هرچه بهتر در این زمینه تلاش نمائیم.
وی افزود: در شرایطی که دنیای امروز بهشدت دچار فقر معنوی و فرهنگی است، خدا را سپاس میگوئیم که در سایه نظام اسلامی ملت ما یک ملت بزرگ و فضای کشورمان فضایی کاملاً دینی و اعتقادی است.
وی نقش رسانه ها و مطبوعات را در مسایل فرهنگی، مذهبی و اجتماعی در مقایسه با مسایل اقتصادی بیشتر دانست و گفت: دستورات پیشوایان دینی این است که سعی شود به مردم ایمان، اعتقادات دینی و معارف اسلامی تبلیغ، تبیین و القا شود و تربیت، تربیت صحیح اسلامی باشد.
مرتضی رحمانی فرد خاطر نشان کرد: نقش رسانه در الگوسازی و نهادینه کردن باورها و هنجارها امری پوشیده و قابل کتمان نیست. همه می دانند و باور دارند که رسانه ها نقش فعالی در این زمینه دارند
************
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به این که نقش علما و روحانیت در شکلگیری فرهنگ اسلامی این مرز و بوم بسیار مؤثر و مشهود است، ادامه داد: آنچه ما امروز بهعنوان هویت اسلامی و ایرانی داریم از علما دینی است
************ به گزارش ایرنا، آیت الله "قربانعلی دری نجف آبادی" چهارشنبه در همایش بزرگداشت آیت الله سید "هاشم رسولی محلاتی" با عنوان "امین امام و رهبری" در اراک افزود: علما برای روشنگری مردم در مقابل توطئه ها و شبهه افکنی دشمنان اسلام با صلابت ایستادند. وی ادامه داد: با حضور علما، فرهنگ دینی و اسلام ناب محمدی (ص) در جامعه جاری و ساری است و باید قدردان این نعمت الهی باشیم. نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: تجلیل از علما و شخصیت های دینی تعظیم شعائر اسلامی است که این مهم باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. آیت الله دری نجف آبادی اضافه کرد: برای گسترش اندیشه های اسلامی و معرفی شخصیت های دینی باید موسسه توانمند و قوی تشکیل شده و در استان های تهران، قم و مرکزی فعالیت کند. وی خواستار حمایت رهبری، حوزه علمیه قم و علما از توسعه و گسترش فعالیت های حوزه علمیه در استان مرکزی و ساخت مجتمع حوزوی پیامبر اعظم (ص) اراک شد. نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور بیان همه موفقیت های علما را در توجه به عامل اخلاص دانست و گفت: برای موفقیت تنها باید برای رضای خدا تلاش کرد. آیت الله سید "هاشم رسولی محلاتی" بیان کرد: امروز علما رسالت سنگینی برای دفاع از اسلام، قرآن و ولایت فقیه در برابر هجمه سنگین دشمنان دارند. وی اضافه کرد: طلاب برای موفقیت در امور دینی و تبلیغ اسلامی از درس ها و پیام های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی بیشتر استفاده کنند. **** همزمان با جشن میلاد حضرت زهرا (س) بزرگداشت یکی از بزرگان علوم دینی توسط هیئت فاطمیون شهرضا اجرا میگردد .علما با بهره مندی از فقه جعفری تبلیغات شیطانی علیه اسلام را خنثی کرده اند
تولد و کودکی
در سال های پایانی دوران ناصرالدین شاه قاجار در ایران و حاکمیت ظالمانه شاهزاده مسعود میرزا ظل السلطان بر اصفهان و بسیاری از مناطق اطراف آن در یکی از روستاهای معروف منطقه ی لنجان به نام چرمهین کودکی دیده به جهان گشود که نام او را رحیم گذاردند. تولد وی در 23 جمادی الثانی سال 1297ه.ق بوده است. (1)
پدرانش از اعیان دهاقین و مشاهیر نجبا بزرگ زادگان آن قریه بودند. بدین سبب به آنها لقب «ارباب» داده بودند. پدرش علی پناه، مشهور به حاجی آقا، و عمویش حاجی حسن، هر دو، و هم چنین اکثر اقوام و خویشان نزدیک ایشان از خط، سواد، فضل و ادب بهره ی کافی داشتند. (2)
مرحوم حاجی آقا رحیم، از کودکی، به طوری که مرسوم بزرگ زادگان قدیم بود، در مکتب خانوادگی، نزد معلم سرخانه که مردی متدین، فاصل و باتقوا از اهالی روستای
عجیب از عطر فاطمیه سر مستم
مراسم ویژه فاطمیه
پنج شب مراسم عزاداری و سخنرانی فاطمیه اول
15/1/1391 تا 19/1/1391
به یاد شهدای فاطمی
سخنرانی حجج اسلام :
حجت الاسلام عباسعلی الصاق
و
حجت الاسلام سید عبد اله بحرینی
{با موضوع برسی شبهات پیرامون حضرت زهرا (س)}
آدرس : خیابان 40 متری- چهار راه مدرس -کوچه جنب رستوران ستاره شهر- منزل آقای فاطمی
شروع : بعد از نماز مغرب و عشا
هیئت فاطمیون شهرضا
از فاطمه اکتفا به نامش نکنید
نشناخته توصیف مقامش نکنید
هر کس در او محبت زهرا نیست
علامه اگر هست سلامش نکنید
اس ام اس(پیامک) فاطمیه، شهادت حضرت زهرا (س)
در خانه آه دارد علی
عشق پهلو شکسته داردعلی
آن پسر جان داد فدای مادرش
حسن حسین داغ مادر دارند یاعلی
اس ام اس(پیامک) فاطمیه، شهادت حضرت زهرا (س)
یا علی رفتم بقیع اما چه سود
هرچه گشتم فاطمه(س) آنجا نبود
یا علی قبر پرستویت کجاست؟
آن گل صد برگ خوش بویت کجاست؟
هرچه باشد من نمک پرورده ام
دل به عشق فاطمه خوش کرده ام
حج من بی فاطمه (س) بی حاصل است
فاطمه (س) حلال صدها مشکل است
سبد سبد بیارید گلهای نیلوفری رو
بیاید عزا بگیریم روزای بی مادری رو
بگید چاووش بخونه غم از دلا امون برده
بگید حجله بیارند آخه مادر جوون مرده
پیغمبری که عمری غمخوار امتش بود
روی کبود زهرا (س) اجر نبوتش بود؟
*****************************************************
فاطمیه قصه گوی رنجهاست فاطمیه تفسیر سوز مرتضی ست
فاطمیه شعر داغ لاله است قصه ی زهرای 18 ساله ست
فاطمیه شرح دیوار و در است دفتر در مقام سخت زینب پرور است
ما گوشه نشینان غم فاطمیه ایم
محتاج عطا و کرم فاطمیه ایم
عمری است که از داغ غمش سوخته ایم
دیدم که ازپس در پهلوی من شکسته است
فریاد من درآنجا علی علی علی بود
بر روی من با میخ در نوشتند
این جرم گفتن علی علی علی بود
من هم زخون بر روی در نوشتم
تنها گناه زهرا علی علی علی بود
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
زآن روزی که سیلی خورد زهرا
سیه شد روزگار اهل معنا
شنیدم زعارفی که می فرمود
حکم فرج را کند زهرای سیلی خورده امضا
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
زهرا که شهید گشت بی جرم و گناه
هست از غم او، سینه ی عالم پر آه
خدا کجا و سیلی خوردن
لا حول و لا قوه الا بالله
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
کشته شد محسن آنان که تماشا کردنند
سند تیر به اصغر زدن امضاء کردنند
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
ای کاش فدک این همه اسرار نداشت
ای کاش مدینه در و دیوار نداشت
فریاد دل محسن زهرا این بود
ای کاش در سوخته مسمار نداشت
کاش قلبم به قبرش راه داشت
کاش زهرا هم زیارتگاه داشت
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
دل از غم فاطمه توان دارد، نه
و ز تربتِ او کسی نشان دارد، نه
آن تربتِ گمگشته به بَر، زوّاری
جز مهدی صاحب الزمان دارد، نه
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
بعد از این خورشید می ماند غریب ، می تراود از لبش ام یجیب . . .
اس ام اس ایام فاطمیه ، sms ایام فاطمیه :
از مشرق قلبم رسیده فاطمیه . رخت عزایم کو ، رسیده فاطمیه . . .
شهادت حضرت زهرا ، شهادت حضرت فاطمه ، دهه فاطمیه ، عزاداری ، سوگواری :
حضرت محمد (ص) : فاطمه پاره تن من است . هر که او را بیازارد ، مرا آزرده خاطر کرده است و هر که او را شاد کند ، مرا نیز خوشحال نموده است .
پیامک ایام فاطمیه ، مسیج ایام فاطمیه
«فاطمه، فاطمه است»
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود ،
خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود ،
ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه ،
گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
شهادت حضرت زهرا (س) بر شما تسلیت باد