رابطه مقام معظم رهبری با آیتالله سیستانی آمریکا را بیچاره کرد
رئیس جامعه مدرسین گفت: رابطه مقام معظم رهبری در جریان عراق و حمایتی که از نفوذ و قدرت آیتالله سیستانی انجام دادند، آمریکا را بیچاره کرد.
به نام خدا
چندی پیش ما در وبلاگ نظر برخی از بزرگان دین رو نسبت به آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران قرار داده بودیم لینک زیر
امروز که نظرات را برسی میکردم به یه مطلب برخوردم
به این مظمون که: اگه راست میگید که ایت الله سیستانی رابطه خوبی با ایران داره چرا تا حالا تویه این 30 سال یه بار به ایران سفر نکرده؟
خب در جواب این دوستمو رفتم و برسی دیگری کردم و خبر هایه جدیدی پیدا کردم که خدمتتون عرضه کردم
رئیس جامعه مدرسین گفت: رابطه مقام معظم رهبری در جریان عراق و حمایتی که از نفوذ و قدرت آیتالله سیستانی انجام دادند، آمریکا را بیچاره کرد.
isna.ir
آیت الله "سیدمصطفی موسوی اصفهانی" در آیین افتتاحیه دومین همایش ملی "نهج البلاغه و علوم انسانی" با اشاره به اینکه یکی از بهترین شیوه های استفاده از کتاب نهج البلاغه، بهره مندی از کتاب "سیری در نهج البلاغه" استاد شهید مطهری است، افزود: مسائل معنوی قرآن، نهج البلاغه و معنویاتی که در روایات وجود دارد و در حوزه های علمیه از علمای ربانی به ما رسیده، قابل دقت است.
وی ادامه داد: اگر چه لازم است در این مسائل از نظر الفاظ، تجزیه، ترکیب، حفظ، تبلیغ و چاپ توجه شود اما آنچه برای انسانها راهگشاست معنویات و اتصالات روحی با امیرالمومنین علی(ع) است.
آیت الله موسوی اصفهانی با بیان انیکه در نیت مطالعه باید به نیت استفاده روحی خود از نهج البلاغه ورود پیدا کنیم، اظهار کرد: مطالب علمی باید در ابتدا توسط خود معلم به صورت کامل هضم شده باشد و پیش از اینکه به تربیت دیگران بپردازد خود را تربیت کرده باشد.
وی اضافه کرد: اگر افرادی در حوزه ها و دانشگاه ها و خارج از این مجموعه ها مرتکب مفاسدی شوند به علت غفلت از خودیت آن نبوده چراکه آن کس که معلم و مودب نفس خود است، مرتکب اشتباه نخواهد شد.
مدیر حوزه های علمیه همدان اظهار کرد: اگر انسان بتواند طبق گفته قرآن کریم، امیرالمومنین(ع) و همه انبیا الهی نه تنها خود را فراموش نکند بلکه اهم برنامه ریزیهای خود را در صدر مسائل فردی، خانوادگی و اجتماعی و مساله تهذیب و تادیب نفس خود قرار دهد، سعادتمند دنیا و آخرت خواهد شد.
وی در ادامه عنوان کرد: یک فصل مهم از کتاب "سیری در نهج البلاغه" درباره دنیا و آخرت در منطق نهج البلاغه است به گونه ای که هر آنچه امام علی(ع) در این کتاب به مذمت دنیا پرداخته و به آخرت تاکید دارد، برای معرفی حقیقت این دو عالم است که ما بتوانیم از این سرمایه بی بدیل عمر به بهترین نحو بهره مند شویم.
آیت الله موسوی اصفهانی بیان کرد: معرفی این دنیا و آخرت در قسمتهای مختلف نهج البلاغه آمده است که در صورت باور، ارزش عمرمان را در دنیا نخواهیم دید البته این موضوع هیچ گونه منافاتی با مساله تکامل در مسائل علمی، دنیوی، تشکیل حکومت اسلامی و منافع مادی ندارد چراکه اگر این موارد در مسیر الهی قرار گیرد، باعث به سعادت رسیدن انسان در دنیا و آخرت خواهد شد.
وی در ادامه سخنانش اظهار کرد: افرادی که از نهج البلاغه درس می گیرند نباید صرفا مطالبی را حفظ کرده و کنار بکشند بلکه همانند حضرت علی(ع) در مسائل اجتماعی و سیاسی مسؤول هستند و در گرفتن حق مظلوم از ظالم متعهدند و نباید حب ریاست آنها را از انجام وظیفه بازدارد و در بین راه از اهداف اصلی بازمانند.
وی تصریح کرد: ما باید از حکومت اسلامی به عنوان بزرگترین واجب الهی دفاع کنیم و مراقب باشیم اگر شاهد انحرافاتی بودیم مشفقانه تذکر دهیم و در حدی که قدرت داریم با پیگیریهای لازم اجازه پایمال شدن حقوق مستضعفان را ندهیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه جامعیت اسلام موضوعیت دارد، تاکید کرد: جامعیت حضرت علی(ع) در ابعاد مختلف نباید فراموش شود چراکه مساله نگاه و معرفی یک بعدی اسلام ضررهایی دارد و جوانان را به انحراف می کشاند.
این نوشتار سزاوار می بیند، نظری به دیدگاه امام خمینی(ره) در باره شخصیت فاطمه زهرا(س) داشته باشد، گذشته از آنکه حضرت امام از فرزندان حضرت زهرا(س) است و در مکتب او پرورش یافته و عمر شریف خویش را در راه اهداف والای اسلام و اهل بیت(ع) سپری فرموده است، همزمانی میلاد امام خمینی (بیستم جمادی الثانی سال 1320 ه .ق) و میلاد فاطمه زهرا(س) بر این مناسبت، دو چندان، افزوده است.
حضرت امام در برخی از پیامها و سخنرانی های خود به ترسیم و توصیف شخصیت جاودانه فاطمه زهرا(س) پرداخته اند، اما به این نکته نیز باید توجه داشت که آنچه بیان کرده اند تنها اشاره به بخشی از فضایل بی پایان و وصف ناشدنی زهرای مرضیه(س) است، نه تبیین همه آن، که اصولا از قدرت بشر خارج است، و به کلام امام نیز در این باره خواهیم پرداخت.
اینک سخنان حضرت امام را تحت عناوینی چند به شما خواننده گرامی تقدیم می داریم:
1 - فاطمه(س) مایه افتخار
در دنیایی که در آن زندگی می کنیم، از گذشته تا حال، انسانها بر حسب دیدگاه خود از جهان و انسان و زندگی، به اشیاء یا اشخاصی افتخار می کرده اند و آنها را مایه فخر و مباهات خود دانسته اند، اما حضرت امام فاطمه زهرا(س) را مایه افتخار می دانند، ببینیم چه کسانی به زهرای مرضیه(س) افتخار می کنند.
الف) افتخار جهان هستی
امام: روز پر افتخار ولادت زنی [است] که از معجزات تاریخ و افتخارات عالم وجود است (1) .
زنی که عالم به او افتخار دارد. (2)
ب) افتخار خاندان وحی
امام: زنی که افتخار خاندان وحی، و چون خورشیدی بر تارک اسلام می درخشد. (3)
تاریخ اسلام گواه احترامات بی حد رسول خدا(ص) به این مولود شریف است. (4)
ج) افتخار پیروان او
امام: برای زن ها کمال افتخار است که روز تولد حضرت صدیقه را روز زن قرار داده اند، افتخار است و مسؤولیت. (5)
2 - فاطمه(س) تجلی کمال انسان
امام : تمام هویت انسانی در او جلوه گر است. (6)
و سلام نام خداست...
پیش نوشت:
پس از هتک حرمت های گوناگون در قالب های متن، عکس و صوت در برخی وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی توسط دشمنان خدا و اهل بیت (علیهم السلام) به ساحت مقدس امام نقی علیه السلام، وبلاگ نویسان در حرکتی خود جوش عبارت " جانم فدای امام نقی علیه السلام " را به انتها یا ابتدای عنوان وبلاگ خود اضافه می نمایند.
این حرکت برای نشان دادن عشق و ارادت محبین اهل بیت می باشد و همچنین کمک می نماید تا عبارت " امام نقی " در رکوردهای جستجوی موتورهای جستجوگر در دست دوستداران این امام مظلوم باشد، ان شاالله.
مختصری از زندگی نامه امام هادی علیه السلام:
علی الهادی، ابوالحسن بن محمد بن علی بن موسی العسکری دهمین امام شیعیان است. جز هادی، معروف ترین کنیه او نقی است. نام او، « علی » و کنیهاش « ابوالحسن سوم » و از القابش نقی، هادی، امین، طیب، ناصح، مرتضی را ذکر کردهاند. در نیمه ذی الحجه 214 قمری در روستای صریا در نزدیکی مدینه به دنیا آمد. پدرش امام نهم محمد بن علی الرضا بود. مادرش بنا به برخی منابع ام الفضل دختر المامون بود؛ بنا به برخی دیگر ام الولد بود که سمانه یا سوسن خوانده می شد که اصالت مغربی داشت، البته نام مادرش مدنب، حدیث و غزال هم ذکر شده است. روایت اخیر محتمل تر است چون بنا به برخی تواریخ ازدواج محمد بن علی و ام الفضل در 215 هجری رخ داد. نام فرزندان امام هادی علیه السلام حسن، جعفر، حسین، محمد، عایشه هست. طول عمر امام نقی علیه السلام پیش از امامت 8 سال ( سال 212 تا 220 پس از هجرت ) دوران امامت 33 سال (سال 220 تا 254 پس از هجرت) بوده است. امام نقی علیه السلام با زهر توسط متوکل، یا معتمد مسموم شد و آن امام همام در روز 3 رجب سال 254 هجری قمری شهید شدند. مرقد امام هادی علیه السلام در شهر سامرا هست.
نقی! نامی که فخر آسمان است، تلفظ کردنش حظ دهان است، ز القاب امام ِ هادیِ ماست، امامی که عزیز شیعیان است، امام ماه روی با وقاری، که جد حضرت صاحب زمان است، نقی، یعنی تو پاکی! پاک تر از...، همان آبی که در جنت روان است، نقی، چون مظهر پاکی ست...نامش، برای قرنِ آلوده، گران است، به نام مادر آئینه سوگند....، زهرا! همان که صبح چشمش جاودان است، نخواهد از نفس افتاد این عشق، که از " هادی " به قلب عاشقان است، به کوریِ دو چشم آن حقیری، که از فرط حقارت بد دهان است، به هر دیوار ِ این دنیا نوشتیم:، " نقی " زیباترین نام جهان است
دانلود مستقیم فایل صوتی متن بالا که با مداحی حاج عبدالرضا هلالی در پی هتاکی به امام علی النقی علیه السلام خوانده شده هست را می توانید از اینجا با ذکر یک صلوات دانلود نمایید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اشک قلم:
باید مراقبتر باشم؛
برای وبلاگم که به نام امام نقی (علیه السلام) مزین شده.
به امید ظهور منتقم