1سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س)توسط هیئت فاطمیون شهرضا
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان، در این مراسم که سه شنبه 3 خرداد ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل تکیه محله آقا و با سخنرانی حجت الاسلام حسن عرفان برگزار شد، وی پیرامون حضرت زهرا (س) و مقام و جایگاه عالم دینی و بخصوص خصوصیات اخلاقی این عالم وارسته به ایراد سخن پرداخت
این مراسم که با استقبال پرشور مردم شهرضا و به گرامیداشت مقام عالم دینی برپاشده بود ، پس از مولودی خوانی و سخنرانی، نکوداشت این عالم فرزانه همراه با شعرخوانی قسمتی از اشعار حکیم ناصح قمشه ای توسط خودشان برای حاضرین قرائت کردند.
در پایان این برنامه هدیه و لوح سپاسی از طرح امام جمعه ، جامعه روحانیت و هیئت فاطمیون به آیت الله حاج شیخ عبدالرحیم ملکیان اهدا شد.
2سایت سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان، این مراسم باشکوه سه شنبه 3خرداد ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل تکیه محله آقا و با سخنرانی دانشمند فرهیخته حجت الاسلام حسن عرفان پیرامون حضرت زهرا (س) و مقام و جایگاه عالم دینی و بخصوص خصوصیات اخلاقی این عالم وارسته و مولودی خوانی جمعی از مداحان اهل بیت(ع) با حمایت اداره تبلیغات اسلامی شهرضا انجام شد.
در پایان این مراسم پس از شعر خوانی آیت الله حاج شیخ عبدالرحیم ملکیان قسمتی از اشعار خود ، هدیه و لوح سپاسی از طرح امام جمعه ، جامعه روحانیت و هیئت فاطمیون به ایشان اهدا شد.
3خبرنامه سازمان تبلیغات اسلامی
برگزاری نکوداشت حکیم ناصح قمشه ای در شهرضا
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان ، رضویان مسئول هیئت فاطمیون شهرضا در گفتگوئی با کارشناس تبلیغات اسلامی شهرضا ضمن اعلام این خبر افزود: این مراسم نکوداشت سه شنبه 3 خرداد ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در تکیه محله آقا و با سخنرانی حجت الاسلام حسن عرفان از خطیبان و کارشناس مذهبی در صدا و سیما و همچنین مولودی خوانی توسط مداحان اهل بیت (ع) انجام می شود.
رضویان در ادامه افزود : آیت الله عبدالرحیم ملکیان ،متخلّص به « ناصح قمشه ای » به سال 1302 شمسی (1342 قمری ) در شهرضا به دنیا آمد . وی پس از طّی دوره ی شش ساله ی دبستان به تحصیل علوم ومعارف اسلامی ، در حوزه ی علمیّه ی شهرضا پرداخت و پس از چند سال راهی اصفهان شد و در حوزه ی علمیّه ی این شهر، در محضر اساتیدی مانند حاج میرزا علی آقا شیرازی ،صدر کوپایی ،و حاج شیخ عباسعلی حبیب آبادی ، درس خواند. آنگاه عازم شهر مقدّس قم گشت و تعلّم علوم دینی معقول و منقول را در نزد استادانی همچون علّامه ی طباطبایی ،آیت الله بروجردی، حاج شیخ عباسعلی شاهرودی،فکور یزدی و مجاهدی تبریزی پی گرفت. وی در سال 1341 شمسی به شهرضا باز گشت و در آنجا از محضر حاج شیخ محمّد هادی فرزانه ، معروف به حکیم فرزانه که در فلسفه وحکمت اسلامی وبویژه در اطلاع بر مکتب مشّاء از سر آمدان روزگار بود ،بهره ور شد و در همه ی سال های اشتغال به علوم و معارف اسلامی از افادات حکیم الهی قمشه ای نیز بهره می برد.
اکنون استاد ناصح قمشه ای در شهرضا به تدریس علوم دینی اعم از معقول ومنقول و وعظ وارشاد عامه مشغول است.وی با ادبیات فارسی وعلی الخصوص آثار مولوی ، نظامی ،سعدی وحافظ انس والفت دارد.وخود نیز از اوایل جوانی ، در زمینه ی شعر فارسی ، طبع آزمایی می کرده است
1جلسه قرآن
شام چهار شنبه ها تلاوت قرآن و بحث پیرامون ترجمه آیات قرآن وداستان های قرآن با حضور مربیان مجرب و جوان در ضمن این جلسه در ایام ماه مبارک رمضا ن به صورت ویژه اجرا میگردد که با توجه به پیشنهاد اعضا یاهرشب و یا سه شب در هفته برگزار میگردد.
2مراسم دعای ندبه
هر هفته صبح جمعه ها شروع همزمان با طلوع آفتاب ابتداً با دعای عهد آغاز میگردد و به دنبال آن دعای روح بخش ندبه زمزمه میگردد سپس با ایراد سخرانی توسط سخرانان خوش فکر و سخنور با موضوع از پیش تعیین شده با توجه به نیاز روز جامعه خاتمه پیدا میکند.
1.ارتقائ سطح تعهد و پایبندی اخلاقی و اعتقادی و عملی هیئت و تشویق آنها به تهذیب نفس و خود سازی بر پایه اصول مکتب تشیع و انقلاب اسلامی ایران.
2.تقویت روحیه احساس مسئولیت پذیری در نسل جوان در زمینه فعالیت فرهنگی .
3.تعظیم و احیاء مناسبت های مذهبی و انقلابی و ترویج ارزشهای والای انقلاب اسلامی.
4.نشر واحیای معارف متعالی قرآن و اهل بیت (علیه السلام ) از طریق تشکیل جلسات دعا ، سخرانی ،کلاسهای آموزشی و برنامه ریز تبلیغی با رعایت اصل جذابیت برای نسل جوان و با تاکید بر جنبخه بینشی و اعتقادی آنها با هدف تقویت باور قلبی افراد.
5.حفظ ونگهداری از مجموعه فرهنگی فعلی هیئت و سعی در ارتقأ آن .
6.همکاری نزدیک با روحانیت بزرگوار و استفاده از نظرات کارشناسی و مشاوره آنها بر اساس مندرجات این اساس نامه.
7.همکاری نزدیک با هیئات مذهبی ، مراکز فرهنگی ، ادارات و مسئولین شهر و نیز افراد مختلف جهت تحقق اهداف هیئت.
8.ایجاد ارتباط و ارائه خدمات غیر مسقیم فرهنگی، فکری ، تحصیلی ، جتماعی ، اقتصادی و... به نسل جوان جهت گرایش آنها (بالاخص نیروهای مستعد و نیازمند) به معارف متعالی اسلام و اهل بیت .
بسم الله الرحمان الرحیم
اساس نامه هیئت فاطمیون شهرضا
فصل اول :
با توجه به ضرورت لزوم ترویج و نشر واحیاء اصول اعتقادی اسلامی و معارف انسان ساز اهل بیت (علیه السلام) و عمل به وصایایه ارزشمند رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و نیز رهنمودهای روشنگر مقام معظم رهبری امام خامنه ای در مورد حضور پر شور ،فعال و آگاهانه نیروهای جوان و انقلابی در جبهه فرهنگی هیئت موسس <<هیئت فاطمیون شهرضا>> ، با توجه به تجارب قبلی در زمینه های فرهن
ی ،مذهبی و احساس نیاز به تاسیس پایگاهی منسجم و متشکل با آرمان و اهدافی مشخص و مدرن ، با ایمان به جایگاه ویژه تشکل های هیئتی در میان مردم و اعتقادات ناب و خالص عمومی نسبت به آنها و کارایی و کار آمدی بالقوه آنها در برنامه ریزی ، هدایت و اجراء برنامه های دینی پس از تفال به قرآن کریم << و جعل لی لسان صدق فی الاخرین>> و مشورت و نظر خواهی از صاحب نظران به ویژه روحانیت معظم و مسئولین با تجربه هیئات مذهبی بر آن شدند که تلاشهای قبلی و ایده های خود را با حضور و دعوت از نیروهای فعال و مذهبی و متعهد جوان در قالب این هیئت متمرکز نمایند و از این مسیر در راه حق آرمانهای مقدس شهدای سرافراز عرصه ایثار و شهادت گام بردارند ، باشد که منظور نظر حضرت ولی عصر ((عج)) و مادر مظلومه ایشان حضرت فاطمه (سلام علیها) باشد.
تاسیس: فروردین ماه یک هزارو سیصدو هفتاد و پنج در شهرستان شهرضا